مهاجرت به ترکیه

همجواری ترکیه و نزدیک بودن فرهنگ و رسوم این کشور به ایران یکی از دلایل مهم مهاجرت برای کسانیست که می‌خواهند مهاجرت کنند ولی همچنان میخواهند جایی نزدیک به ایران باشد. ترکیه کشوری پهناور هست که بخشی از آن در قاره آسیا و بخی در اروپا قرار دارد. از نظر شرایط اقلیمی در مجموع کشوری سبز و معتدل هست.

میشه گفت به دلیل شرایط اقامت ساده‌تر ترکیه (به نسبت سایر کشورها) و نزدیکی فرهنگی تاریخی با ایران، این کشور برای ایرانیانی که قصد مهاجرت دارند محبوبیت فراوانی داره. اما چطور میشه به ترکیه مهاجرت کرد؟

از چه راه‌هایی میشه به ترکیه مهاجرت کرد؟

شیوه‌های زیادی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که یا اقامت کوتاه مدت و در ادامه اقامت دائم را به همراه دارد و یا اقامت دائم را مستقیما میشه دریافت کرد. اگر شما هم قصد مهاجرت به ترکیه را دارید ابتدا بهتر است تمام مسیرهای مهاجرتی را مرور کنید تا بهترین شیوه با شرایط و توانایی‌های خودتون را بسنجید. اینطوری انتخابی مطمئن‌تر خواهید داشت. اما چه روش‌های برای مهاجرت به ترکیه وجود داره؟

مهاجرت به ترکیه
راه‌های مهاجرت به ترکیه

پشتیبانان ما می توانند در این زمینه به شما کمک کنند:

0 (0)
آیدین (ترکیه)
مهاجرت به ترکیه مهاجرت به ترکیه
نحوه مهاجرت:
تحصیلی (توسط موسسه مهاجرتی) , کاری (توسط خودم)
تخصص:
انگیزه‌ نامه (sop) , اپلای دانشگاه‌ها , رزومه , مصاحبه کاری , ویزا
قیمت:
جلسه 40 دقیقه ای 10 یورو امکان پرداخت ریالی وجود دارد

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

یکی از مطمئن‌ترین راه‌های برای مهاجرت به ترکیه و گرفتن اقامت ترکیه، خرید ملک در ترکیه یا خرید خانه هست. خرید ملک در ترکیه یکی از یکی از سریع‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به ترکی هست. به همین دلیل در سال‌های اخیر خرید ملک در ترکیه توسط ایرانی‌ها افزایش پیدا کرده.

مهاجرت به ترکیه با خرید خانه

حدود 4 سال هست که دولت ترکیه این امکان رو در اختیار مهاجرین گذاشته تا با خرید خانه در ترکیه  بتونن اقامت ترکیه دریافت کنند. البته بسته به مقدار سرمایه‌ای که برای خرید خونه یا ملک در ترکیه هزینه میکنی، شرایط دریافت ویزا هم متفاوت هست. برای مثال اگر ارزش ملکی که خریدی بیش‌تر از 250 دلار آمریکا باشه، با خرید این ملک شما میتونی مراحل اقامت دائم رو شروع کنی. اما اگر با مبلغ کمتری اقدام به خرید خانه در ترکیه کنی، ویزای توریستی سه ساله دریافت میکنی.

اما اگر بخوای از این شرایط استفاده کنی باید ملکی خریداری کنی که حداقل 650 لیر ترکیه ارزش داشته باشه. تا ویزای 3 ساله برای شما و خانواده صادر بشه. ولی در این حالت هم باز میتونی راه کار پیدا کنی. چون اگه به مدت 5 سال به طور کامل و بی وقفه در خونه‌ی خودت در ترکیه زندگی کنی. بعد میتونی مراحل اقامت دائم رو شروع کنی. با توجه به نوسان‌های قیمت ملک در ایران امرزوه خیلی‌ها بجای خرید خانه در ایران برای خرید ملک در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند چون قیمت‌ها به نسبت ایران بسیار منطقی‌تر هست و با این کار به دوهدف اقامت و سرمایه‌گذاری میرسند.

شرایط خرید خانه در ترکیه

  • خرید آپارتمان حداقل به ارزش 250 هزار دلار آمریکا برای اخذ تابعیت و پاسپورت
  • عدم فروش ملک خریداری شده به مدت سه سال
  • خرید ملک در استانبول یا ترکیه به ارزش 60 هزار دلار آمریکا و اخذ اقامت توریستی به مدت سه سال
    مهاجرت به ترکیه
    راه‌های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

اقامت تحصیلی در ترکیه یکی از پر تقاضاترین شیوه‌های مهاجرت برای ایرانیان است. در مهاجرت تحصیلی میشه برای هر مقطعی (مدرسه تا دانشگاه) اقدام کرد. تحصیل در مدارس دولتی کشور ترکیه به صورت رایگان هست. تحصیل در دانشگاه دولتی این کشور به زبان ترکی است. اما برای تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی ترکیه امکان تحصیل به زبان انگلیسی وجود داره.

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به ترکیه داری در مرحله اول باید برای گرفتن پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه‌های این کشور اقدام کنی. اگر قصد رفتن به دانشگاه‌های ترک زبان را داری، باید مدرک گذراندن دوره Yos را داشته باشی. این مدرک برای دانشگاه‌های انگلیسی زبان Sat هست.

با توجه به رزومه، میانگین نمره مقطع قبلی، تسلط به زبان ترکی، افتخارات و فعالیت‌های شما امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای شما وجود داره. ولی باید بدونی از طریق تحصیل در ترکیه نمیتونی اقامت دائم دریافت کنی. ولی تحصیل میتونه شروعی برای گرفتن اقامت دائم در ترکیه باشه. یکی از ویژگی‌ها خوب دانشگاه‌های ترکیه کیفیت تحصیل در آن است. بیشتر از ده دانشگاه ترکیه رنکینگ جهانی QS دارن.

  برخی از بهترین دانشگاه‌های ترکیه برای مهاجرت تحصیلی

دانشگاه کوچ (Kock University)

در سال 1993 تاسیس شد و یکی از برترین دانشگاه‌های ترکیه شناخته شده. این دانشگاه با معرفی 72 رشته متفاوت، در برنامه آموزشی برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تونسته بیشتر از 55 هزار دانشجو رو در خودش جا بده.

دانشگاه فنی خاورمیانه (Middle East Technical University)

دانشگاه (METU)  که در آنکارا قرار داره سال 1965 تاسیس شد و امروزه یکی از معتبرترین دانشگاه‌های خاورمیانه محسوب میشه. اگر برای اقامت تحصیلی در ترکیه این دانشگاه را انتخاب کردی باید بدونی پذیرش دانشجو در این دانشگاه پایین است و کسانی بیشترین احتمال پذیرش را دارند که از رزومه خوبی برخوردار باشند و بتونن خوب آن را ارائه بدهند. به طور کل در این دانشگاه 31 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

دانشگاه بغازیجی)  (Boğaziçi Üniversitesi

این دانشگاه نخستین دانشگاه آمریکایی است که خارج از این کشور تاسیس شده.در سال 1971 در استانبول تاسیس شد. هزینه‌های پایین تحصیل، سطح بالای آموزش، آموزش ممتاز که در رقابت نزدیک با سیستم آموزش در دانشگاه‌های آمریکا هست، باعث شده هر ساله افراد زبادی برای ورود به این دانشگاه درخواست بدهند. از این تعداد فقط 800 الی 1000 نفر موفق به اخذ پذیرش تحصیلی ترکیه در این دانشگاه خواهند شد.

دانشگاه بیلکنت (Bilkent University)

یکی از امتیازات دانشگاه بیلکنت داشتن وسیع‌ترین کتابخانه آکادمیک ترکیه هست. این دانشگاه در سال 1984 به عنوان اولین دانشگاه خصوصی ترکیه در آنکارا تاسیس شد. از امتیازات این دانشگاه عدم نیاز به داشتن مدرک انگلیسی هست. این دانشگاه به دانشجویان این فرصت رو میده که وارد دانشگاه بشن و با استفاده از دوره آموزشی زبان که توسط خود دانشگاه ارائه میشه برای زندگی و تحصیل در ترکیه شرایط لازم را بدست بیارند.

مزایای تحصیل در ترکیه

  • اجازه کار هنگام تحصیل در ترکیه
  • هزینه‌های مقرون به صرفه برای زندگی و تحصیل
  • دریافت ویزای همراه برای تحصیل
  • دریافت مدرک تحصیلی معتبر و بین المللی
  • تحصیل در دانشگاه‌های مورد تایید در سراسر جهان

مهاجرت به ترکیه برای کار

یکی از پرطرفدارترین راه‌ها برای مهاجرت به ترکیه، مهاجرت از طریق کار هست. اما دقت کن که اگر برای کار اقدام به مهاجرت میکنی باید ابتدا اجازه کار در ترکیه پیدا کنی. اینکه بدون اجازه کار، از طرف یه کارفرمای ترک دعوت به کار بشی غیرقانونی محسوب میشه اما برای دریافت ویزای کار ترکیه باید به سفارت ترکیه درخواست بدید.

به دو شیوه برای ویزای کار ترکیه میتوان اقدام کرد:

  • خارجی‌های که اقامت مجاز دارند ( مثل ویزای توریستی، درمانی، ورزشی و ..) و اعتبار آن حداقل 6 ماه هست. آنها میتونن برای کسب اجازه کار به وزارت کار ترکیه درخواست بدهند.
  • در صورتی که فرد متقاضی، اقامت موقت نداره باید به کنسولگری ترکیه مراجعه کنه.

در حال حاضر نرخ بیکار در ترکیه بالاست و به همین دلیل پیدا کردن شغل برای یک فرد خارجی سخت است. اولویت استخدام با افراد بومی و یا مقیم ترکیه و دارای اجازه کار هست. بعد از دریافت پیشنهاد کار، کارفرما باید به اداره کار ثابت کنه که برای کار مورد نظر هیچ نیروی متخصصی در ترکیه وجود نداره و تا اجازه کار با پیشنهاد کار از طرف کارفرما برای شما صادر بشه.

مدارک لازم برای اخذ اقامت و اجازه کار در ترکیه

  • 4 قطعه عکس پاسپورتی
  • پاسپورت
  • کپی صفحات پاسپورت ( شامی عکس و مدت اعتبار)
  • حساب بانکی به مبلغ 300 دلار برای هر ماه
  • فتوکپی اجازه کار که توسط وزارت کار ارائه شده

مدارک لازم برای دریافت اجازه کار در ترکیه

  • فرم درخواست اجازه کار
  • پرینت حساب و گردش مالی با تاییدیه مالیات
  • مدارک مورد نیاز در حوزه تخصص شما

برخی از مشاغل مورد نیاز در ترکیه برای مهاجرت کاری به ترکیه

مهاجرت به ترکیه
راه‌های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق پرستاری

یکی از شغل‌های مورد نیاز در ترکیه در حال حاضر پرستاری هست. اما اشتغال در ترکیه هم مثل بقیه کشورها قوانین خاص خودش را داره که باید از آن مطلع باشید.

شرایط عمومی استخدام پرستار در ترکیه

  • سن بین 20 تا 45 سال
  • آشنایی با زبان ترکی استانبولی
  • داشتن حداقل مدرک لیسانس پرستاری
  • حسن سابقه، سلامت جسمی و روانی

در شروع شما باید به دنبال کارفرما باشید. در صورتی که کارفرمای مورد نظر رو پیدا کردید و او هم شما را پذیرفت، یک مصاحبه حضوری خواهی داشت.

بعد از این مرحله اگر مصاحبه موفقیت آمیز بود .شما یک پیشنهاد شغلی دریافت کردی. حال کارفرمای شما باید برای اقامت بلند مدت و مجوز کاری شما اقدام کنه. شما به تنهایی نمیتونید مجوز کاری بگیرید. اگر کارفرما به هردلیل ظرف مدت ده روز برای مجوز کاری شما اقدام نکنه شما باید تمام مراحل بالا را تکرار کنید.  با طی کردن تمام موارد اداره کار ترکیه درخواست شما را بررسی می‌کنه . ظرف مدت چهار تا شش هفته به شما پاسخ میده. بعد از آن شما میتونی ویزای کار خود را از سفارت ترکیه داخل ایران دریافت کنی.

میزان حقوق پرستاران در ترکیه

پرستارانی در کشور ترکیه مشغول به کار هستند به طور میانگین سالایانه حقوقی معادل 78000 هزار لیر دریافت می‌کنند. این میزان حقوق برای پرستاران با تجربه کمتر از 2 سال حقوقی معادل 45600 لیر ترکیه برای هر سال و برای پرستارانی با 10 سال سابقه کار، سالیانه حقوقی معادل 96300 لیر هست.

مهاجرت به ترکیه از طریق آرایشگری

کشور ترکیه یکی از کشورهای پر جمعیت قاره آسیا و اروپاست و شغل آرایشگری در این کشور، بازار کار بالایی داره. به دو شیوه میشه ویزای آرایشگری در ترکیه دریافت کرد. اول با افتتاح سالن زیبایی در کشور شروع به کارآفرینی کنی که این خودش شامل شرایطی هست.

دوم از طریق کارفرمای ترکی به عنوان آرایشگر استخدان بشی.

ویزای کار آرایشگری در ترکیه یک ساله هست و در این یک سال میتونه هرگونه فعالیت آرایشگری داشته باشی. بعد از یکسال اگر کارفرما از کار شما راضی باشه و هر دو طرف به توافق برسند ویزای کار آرایشگری به مدت دوسال دیگه تمدید میشه.

شما بعد از گذشت 5 سال کار قانونی در این کشور میتونید برای دریافت ویزای شهروندی در کشور ترکیه اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار آرایشگری

  • ارائه مدارک آرایشگری و تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک زبان ترکی
  • آدرس محل اقامت و یا سند اجاره
  • اصل و کپی شناسنامه و پاسپورت
  • تمکن مالی

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری

یکی دیگه از راه‌های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور هست. سرمایه‌گذاری در این کشور شیوه‌های متفاوتی داره مثل؛ ثبت شرکت، کارآفرینی، خرید اوراق قرضه دولتی ، خرید ملک و .. هست . برای دریافت اقامت ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری نیاز به داشتن حداقل 18 سال سن هست.

اگر قصد سرمایه‌گذاری در ترکیه را داری، باید بدونی برای اخذ تابعیت ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری باید حداقل مبلغ اعلام شده را از سوی دولت ترکیه سرمایه‌گذاری کنی. پس از سرمایه‌گذاری، نزدیک به 3 تا 6 ماه زمان میبره تا پاسپورت شما آماده بشه. انواع سرمایه‌گذاری در ترکیه مثل:

  • سرمایه گذاری از طریق خرید سهام در ترکیه
  • سرمایه گذاری در ترکیه از طریق ثبت شرک و کارآفرینی
  • سرمایه گذاری در ترکیه با خرید ملک
  • سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید اوراق قرضه
  • سرمایه‌گذاری از طریق سپرده بانکی
  • از طریق سرمایه‌گذاری در شرکت سرمایه‌گذار در املاک

مزایای سرمایه گذاری در ترکیه

  • امکان سفر به چندین کشور بدون نیاز به ویزا
  • دریافت پاسپورت ترکیه و همچنین تابعیت این کشور
  • دریافت خدمات درمانی رایگان برای خود و خانواده
  • امکان تحصیل رایگان در ترکیه
  • شرایط مبنی بر حضور در ترکیه وجود ندارد
  • پاسپورت این کشور در لیست 30 پاسپورت برتر جهان است
  • پاسپورت ترکیه ده سال اعتبار دارد
  • امکان تمدید اعتبار پاسپورت را به صورت مادام‌العمر دارید
  • خدمات سربازی برای کسانیکه تابعیت این کشور را دارند اجباری نیست
مهاجرت به ترکیه
راه‌های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

یکی دیگه از شیوه‌های مهاجرت به ترکیه ، مهاجرت از طریق ازدواج هست. فردی که قصد ازدواج با تبعه ترکیه را داره باید حداقل 18 سال سن داشته باشه. همچنین چند همسری در این کشور مجاز نیست و افراد برای ازدواج دوم باید ازدواج اول خودشون را به پایان برسانند. برای  دریافت این ویزا شما باید نشان دهید که ازدواج حقیقی دارید و این ازدواج بر پایه علاقه هست و نه برای اخذ اقامت. به متقاضی که با فرد تبعه کشور ترکیه ازدواج کنه ابتدا یک اقامت 3 تا 5 داده خواهد شد و در صورتی که این ازدواج ادامه پیدا کنه. فرد موفق به اخذ اقامت دائم کشور ترکیه خواهد شد.

مهاجرت به ترکیه از طریق تولد

به طور کلی دو راه برای اخذ تابعیت از طریق تولد وجود داره.

اخذ تابعیت از سیستم خاک ؛ به این معنی که کودکی که در خاک اون کشور متولد شده باشه تابعیت اون کشور را دریافت خواهد کرد و در این سیستم نیازی نیست والدین تبعه اون کشور باشند.

سیستم خون ؛ در این سیستم تابعیت کودک وابسته به تابعیت والدین هست. برای مثال اگر والدین کودک تبعه کشور ترکیه باشند کودک نیز تابعیت این کشور را خواهد داشت. (طبق فانون ترکیه تنها سیستم خون در این کشور قانونی است و در نتیجه مهاجرت از طریق تواد ممکن نیست.)

مهاجرت ترکیه برای هنرمندان و افراد موفق

سیستم مهاجرتی ترکیه برای هنرمندان ، تجار مشهور، ورزشکاران، دانش‌ آموزان و دانشجویان تیزهوش شرایط ویژه‌ای برای اخذ تابعیت ترکیه قرار داده است. افرادی که دارای سابقه فعالیت بالا در حوزه خود را دارند و فعالیت‌های در سطح بین‌الملل داشته‌اند در این گروه جا میگیرند. به عنوان مثال ورزشکارانی که در مسابقات جهانی دارای مدال هستند و یا هنرمندانی که از جشنواره‌های جهانی جوایزی دریافت کردند.

مهاجرت به ترکیه چقدر هزینه دارد؟

به عنوان بخش مهمی از مهاجرت به ترکیه باید هزینه‌های زندگی در ترکیه را هم در نظر بگیرید. هزینه زندگی در ترکیه و یا هر کشور دیگه‌ای بستگی به سبک زندگی فرد و شیوه مدیریت آن خواهد داشت. زندگی در ترکیه در شهرهای بزرگ و پایتخت هزینه‌های بیشتری خواهد داشت. در قدم اول باید به هزینه اجاره خانه در ترکیه و قیمت خانه و به طور کل هزینه اقامت در ترکیه توجه داشت. هزینه اجار خانه در ترکیه از 1000 لیر شروع و تا 35 هزار لیر هم افزایش پیدا میکنه. به طور متوسط هزینه زندگی شامل خورد و خوراک برای یک فرد از 800  لیر تا 2000 لیر افزایش پیدا میکنه. با توجه به قیمت بالای سوخت در ترکیه استفاده از وسیله نقلیه شخصی را پیشنهاد نمی‌دیم، با استفاده از وسایل نقلیه عمومی هزینه زندگی شما به شکل قابل توجهی پایین خواهد اومد.

اپلای مورنینگ

برای دریافت اقامت ترکیه مسیرهای زیادی وجود داره و هر کداوم از این شیوه‌ها نیاز به رعایت مواد کوچک و بزرگی هست . اپلای مورنینگ همراه شماست تا کوتاه‌ترین و دقیق‌ترین مسیر را با توجه به شرایط شما ارائه بده و در انجام امور مهاجرتی شما را همراهی کند.

 

سوالات متداول  مهاجرت به ترکیه

1. اخذ اقامت ترکیه چقدر طول می‌کشد؟

به منظور کسب اقامت ترکیه، بعد از مهاجرت به ترکیه باید حداقل 6 ماه از سال را در این کشور حضور داشته باشید. در واقع با حضور در ترکیه و پرداخت مالیات به تدریج می‌توانید برای اخذ اقامت ترکیه درخواست بدهید. اگر به دلیل ماموریت کاری خود حتی بیش از 6 ماه در ترکیه حضور داشته باشید، همچنان فردی غیر مقیم محسوب می‌شوید.

2. چه مدتی می‌توانم در ترکیه حضور داشته باشم؟

به طور معمول یک فرد عادی تا 90 روز می‌تواند در ترکیه بماند، ولی اگر قصد دارید بیش از 90 روز در این کشور حضور داشته باشید باید برای ویزای مهاجرت به ترکیه اقدام کنید. توصیه می‌کنیم قبل از رفتن به ترکیه برای ویزای مهاجرتی خود دست به کار شوید. در ضمن باید اطلاعات مربوط به مجوزهای اقامتی این کشور را بررسی کنید.

3. آیا مهاجرت به ترکیه آسان است؟

باید گفت با اینکه ترکیه یکی از کشورهای توسعه‌یافته است ولی اقامت و مهاجرت به ترکیه کار سختی نخواهد بود. ناگفته نماند سالانه اصلاحاتی در قوانین مهاجرتی این کشور رخ می‌دهد که تمام این قوانین مربوط به الزامات اولیه و ابتدایی مهاجرت به یک کشور خارجی است.

4. چرا به ترکیه مهاجرت کنیم؟

در نظر داشته باشید خدمات بهداشتی و سلامت این کشور جزء بهترین خدمات جهانی محسوب می‌شود. در 20 سال گذشته، اقتصاد و زیرساخت‌های پزشکی ترکیه توسعه یافته است. در ضمن بیمه درمانی اتباع خارجی مقیم کشور ترکیه اجباری خواهد بود و اتباع خارجی حاضر در کشور ترکیه از بهترین خدمات درمانی بهره‌مند می‌شوند. فرقی ندارد در کدام منطقه از این کشور زندگی می‌کنید، به هر حال خدمات درمانی شامل حال شما می‌شود.

5. رسیدگی به درخواست ویزای مهاجرتی ترکیه چقدر طول می‌کشد و چند روز قبل از سفر به ترکیه باید درخواست ویزای مهاجرتی خود را ثبت کنیم؟

از آنجایی که کنسولگری ترکیه درخواست شما را برای مشاوران مهاجرتی خود ارسال می‌کند، طی 90 روز از ارسال درخواست باید منتظر پاسخ نهایی ویزای خود باشید. به طور معمول بهتر است حداقل 30 روز قبل از برنامه‌ریزی برای سفر به ترکیه درخواست ویزای مهاجرتی خود را ارسال کنید زیرا ممکن است به دلایل خاصی صدور ویزای شما با تاخیر مواجه شود.

6. چطور برای ویزای مهاجرتی ترکیه اقدام کنم؟

به منظور درخواست ویزا، باید فرم درخواست آنلاین را پر کنید. سپس به صفحه پرداخت هدایت می‌شوید جایی که با ویزا کارت، مسترکارت، یا پی‌پال باید هزینه ویزای مهاجرتی خود را پرداخت کنید.

7. چه مدارکی برای درخواست ویزای مهاجرتی ترکیه ضروری هستند؟

در ابتدا باید پاسپورت شما حداقل 150 روز از زمان ورود به ترکیه اعتبار داشته باشد. در ادامه کارت شناسایی شما الزامی است و باید طی تمام روزهای اقامت شما در ترکیه معتبر بماند. همچنین باید فرم‌های مربوطه را به صورت آنلاین پر کنید و در ادامه هزینه این ویزا را با یکی از کارت‌های بین‌المللی بپردازید.

8. اعتبار ویزای مهاجرتی ترکیه چقدر است؟

ویزای ترکیه 180 روز اعتبار دارد. مدت اعتبار این ویزا در فرم پرشده به صورت آنلاین تعیین می‌شود و از تاریخ ورود به ترکیه این 180 روز مورد محاسبه قرار می‌گیرد. طی این دوره 180 روزه شما می‌توانید حداکثر 90 روز در ترکیه بمانید. در صورتی که طی ویزای مهاجرتی خود به خارج از ترکیه سفر می‌کنید، به هنگام ورود پاسپورت شما هر بار باید حداقل 150 روز اعتبار داشته باشد. اعتبار دقیق ویزای مهاجرتی شما یا تاریخ انقضای آن ممکن است تحت شرایطی خاص تغییر کند.

9. آیا با دریافت ویزای مهاجرتی ترکیه، می‌توان در این کشور کار کرد؟

شرط مهم دریافت ویزای مهاجرتی ترکیه این است که طی مدت اقامت خود در ترکیه اجازه ندارید در یکی از سازمان‌های ترکی مشغول به کار شوید. کار در ترکیه تنها در صورتی مجاز است که در خدمت شرکت دیگری باشید که در ترکیه حضور ندارد. به عبارت دیگر با دریافت ویزای مهاجرتی می‌توانید به عنوان ماموریت کاری در این کشور حاضر باشید ولی نمی‌توانید به استخدام رسمی یک شرکت ترکی درآیید.

10. هزینه دریافت ویزای مهاجرتی ترکیه چقدر است؟

هزینه ویزای ترکیه 49.95 یورو است. این قیمت شامل هزینه‌های کنسولی و هزینه‌های ثبت درخواست شما خواهد بود. در صورتی که برای ثبت درخواست خود از سایت e-Visa.ie کمک بگیرید، هیچ کارمزد تراکنشی از شما دریافت نمی‌کنند. به خاطر داشته باشید قیمت‌های ذکر شده در لیست این سایت به پوند هستند. درخواست فوری نیز شامل هزینه اضافی معادل 17.50 یورو به ازای هر مسافر است. در صورتی که ویزای شما رد شود، تمام مبلغ درخواست ویزا طی 10 روز به حساب شما برمی‌گردد. 



اینستاگرام اپلای مورنینگ تلگرام اپلای مورنینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *