مهاجرت به آلمان

اگر قصد مهاجرت به آلمان دارید، من می‌توانم اطلاعات کاملی از دلایل و شرایط مهاجرت به آلمان، راه‌های مختلف مهاجرت و حتی هزینه‌های آن را در اختیار شما بگذارم.

کشور آلمان یکی از پرجاذبه‌ترین کشورهای اروپایی است که سالانه افراد زیادی به این کشور سفر می‌کنند. آلمان علاوه بر این‌که مقصد توریستی است، مقصد مهاجران زیادی نیز هست. دلایل و مزایای بسیاری وجود دارد که این کشور را برای مهاجرت به یک گزینه‌ی مطلوب تبدیل کرده است.

نرخ بالای متقاضیان مهاجرت به آلمان این سؤال را ایجاد می‌کند که چه عواملی باعث این تعداد بالای متقاضیان است؟ موارد زیر مهم‌ترین دلایل استقبال از مهاجرت به آلمان است که می‌توانم به صورت یک لیست در اختیار شما قرار دهم.

  • آلمان اقتصاد خوب و پویایی دارد و توانسته است جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی‌(در نرخ تبدیل ارز) و رتبه‌ی پنجم تولید ناخالص‌(برابری قدرت خرید) را کسب کند.
  • آلمان به لحاظ فرصت‌های شغلی موقعیت بسیار مناسبی دارد. در این کشور ظرفیت خالی برای مشاغل مختلف وجود دارد، زیرا میانگین سنی جمعیت بالاست و به افراد جوان برای شغل‌های مختلف نیاز است.
  • سیستم آموزشی قوی آلمان سبب شده‌ توجه تعداد زیادی دانشجوی مهاجر به این کشور جلب شود. کیفیت بالای آموزشی، کم بودن هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های آلمان، رایگان بودن تحصیل به زبان آلمانی و معتبر بودن مدارک تحصیلی در سطح جهان، دلایل تایید این ادعا هستند.
  • با توجه به این‌که آلمان یکی از کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه‌ی شینگن است، ویزای آلمان این امکان را به فرد می‌دهد که به تمام 26 کشور حوزه‌ی شینگن مانند فرانسه، سوئد، اسپانیا و سوئیس امکان مسافرت داشته باشد.
  • خدمات استفاده از اینترنت و تلفن در کشور آلمان بسیار مطلوب است.
  • هزینه‌های زندگی نسبت به انگلیس و آمریکا مقرون‌به‌صرفه است.
  • بیمه سلامت در کشور آلمان از همه‌ی افراد با هر سطحی از درآمد حمایت می‌کند. داشتن بیمه برای تمام مهاجران الزامی است.
  • زبان انگلیسی یکی از زبان‌های رایج در آلمان است و اکثر ساکنین به این زبان تسلط دارند. بنابراین برای مهاجرت به آلمان حتما لازم نیست مهارت زبان آلمانی داشته باشید بلکه با مهارت زبان انگلیسی هم می‌توانید به راحتی در آن‌جا زندگی کنید.
  • مطابق با شاخص جهانی صلح که براساس سطح امنیت اجتماعی، دامنه‌ی منازعات مستمر بین المللی و داخلی و درجه‌ی نظامی‌گری، 163 کشور جهان را رتبه بندی می‌کند، آلمان رتبه 22 را به خود اختصاص داده و از صلح آمیزترین کشورهای جهان تلقی می‌شود.

مشاوران ما می توانند در این زمینه به شما کمک کنند:

0 (0)
سینا ( آلمان ) ( فرانکفورت )
مهاجرت به آلمان مهاجرت به آلمان
نحوه مهاجرت:
تحصیلی (توسط خودم) , کاری (توسط خودم)
تخصص:
انگیزه‌ نامه (sop) , اپلای دانشگاه‌ها , رزومه , مصاحبه سفارت , ویزا
قیمت:
جلسه 40 دقیقه ای 13 یورو امکان پرداخت ریالی وجود دارد
0 (0)
آرش ( آلمان ) ( دویسبورگ )
مهاجرت به آلمان مهاجرت به آلمان
نحوه مهاجرت:
تحصیلی (توسط خودم) , کاری (توسط خودم)
تخصص:
انگیزه‌ نامه (sop) , اپلای دانشگاه‌ها , رزومه , مصاحبه سفارت , مصاحبه کاری , ویزا
قیمت:
جلسه 40 دقیقه ای 13 یورو امکان پرداخت ریالی وجود دارد
0 (0)
آرش ( آلمان ) ( نويبراندنبورگ )
مهاجرت به آلمان مهاجرت به آلمان
نحوه مهاجرت:
تحصیلی (توسط خودم) , کاری (توسط خودم)
تخصص:
انگیزه‌ نامه (sop) , اپلای دانشگاه‌ها , رزومه , مصاحبه سفارت , مصاحبه کاری , ویزا
قیمت:
جلسه 40 دقیقه ای 13 یورو امکان پرداخت ریالی وجود دارد

حالا لازم است در مورد شرایط عمومی مهاجرت به آلمان کمی برایتان توضیح بدهم.

برای مهاجرت به آلمان شرایط کلی وجود دارد که فقط واجدین این شرایط قادر به مهاجرت هستند. این موارد را هم دسته بندی کرده‌ام تا به راحتی آن‌ها را بررسی کنید.

  • تمکن مالی

با توجه به میزان هزینه‌ مهاجرت به آلمان، تنها کسانی می‌توانند اقدام به مهاجرت نمایند که به لحاظ مالی از عهده‌ی هزینه‌ها بربیایند. برای صدور ویزا ارائه‌ی مدرک تمکن مالی یکی از شرایط الزامی است.

  • بیمه درمانی مهاجرت به آلمان

داشتن بیمه برای تمام مهاجران به آلمان ضروری است. با این‌حال بیمه درمانی برای دانشجویان شامل تخفیف می‌شود و در تمام طول تحصیل قابل تمدید است.

  • حداقل مهارت‌ زبان آلمانی

کسانی که قصد مهاجرت دارند باید به یکی از زبان‌های آلمانی یا انگلیسی تسلط داشته باشند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند.

  • شرط سنی مهاجرت به آلمان

به‌طورکلی برای مهاجرت به آلمان هیچ شرط سنی خاصی وجود ندارد و راه‌های مختلف بدون محدودیت سنی پیش روی کسانی است که قصد مهاجرت به آلمان را دارند. اما برای افرادی که قصد مهاجرت از طریق ادامه‌ی تحصیل دارند، شرایط سنی خاص وجود دارد.

به طور مثال اگر شما قصد تحصیل در مقطع لیسانس دارید، حتماً باید زیر 21 سال سن داشته باشید. اما برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا هیچ شرایط سنی خاصی وجود ندارد.

با مشکلات مهاجرت به آلمان هم آشنا شوید.

مهاجرت به آلمان اگرچه یک گزینه‌ی مناسب برای خیلی از افراد است اما با مشکلاتی نیز همراه است که بهتر است با اطلاع از این مشکلات خود را برای مهاجرت آماده کنید.

آیا می‌دانید مالیاتی که بر درآمد ناخالص افراد تعیین می‌شود مبلغ بالایی است؟ یا تهیه‌ی غذاهای بومی ایران در آلمان به دلیل نبود تنوع غذایی سخت است؟

اگر برنامه دارید آخر هفته‌ها در شهرهای آلمان گردش کنید، بدانید تعطیلات آخر هفته بیشتر مکان‌ها در آلمان بسته است.

حتما شما هم از گذشته‌ی فاشیستی و تبعیض نژادی در آلمان خبر دارید. پس بدانید مهاجران به‌دلیل وضعیت نژادپرستی و بیگانه هراسی حاکم بر بخش‌هایی از آلمان خیلی وضعیت مطلوبی ندارند.

با راه‌های مهاجرت به آلمان آشنا شوید

حالا که با مزایا و مشکلات مهاجرت به آلمان آشنا شدید، اگر همچنان قصد مهاجرت دارید، به اطلاعاتی در مورد راه‌های مهاجرت نیاز دارید. من این اطلاعات را به طور کامل و دسته بندی شده در اختیار شما می‌گذارم.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

آلمان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت به قصد ادامه تحصیل است. دلایل زیادی دارم که این ادعا را اثبات کنم.

اولین مورد پایین بودن هزینه‌ی تحصیل در آلمان است. زیرا اکثر دانشگاه‌های آلمان دولتی هستند و دانشجو را ملزم به پرداخت شهریه‌های سنگین نمی‌کند، فقط پرداخت هزینه‌ی کمی بابت ثبت نام کفایت می‌کند.

رشته‌های مختلف در دانشگاه‌های آلمان به دو زبان آلمانی و انگلیسی تدریس می‌شود. در رشته‌هایی که به زبان انگلیسی ارائه می‌شود، به مدرک زبان آلمانی نیازی ندارید. اگرچه سفارت آلمان در مواردی ممکن است از متقاضیان ویزای تحصیلی مدرک B1 زبان آلمانی را درخواست نماید اما گذر از این مرحله این‌قدر سخت نیست که شما را نگران کند.

یکی از امکان‌های بسیار خوب تحصیل در آلمان این است که شما می‌توانید هم‌زمان با تحصیل، شغل هم داشته باشید و هزینه‌های زندگی خودرا تأمین کنید. معمولاً امکان بیست ساعت کار کردن در هفته و آموزش مهارت شغلی برای شما فراهم می‌شود که قابل چشم‌پوشی نیست.

البته یک نکته‌ی مهم را باید در نظر داشته باشید که بعد از اتمام تحصیلات در آلمان اگر نتوانید طی بازه‌ی زمانی 18 ماهه شغلی پیدا کنید و ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تغییر دهید، متاسفانه مجبور می‌شوید کشور آلمان را ترک کنید.

پس بگذارید از شرایط پذیرش دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف صحبت کنیم.

شرایط پذیرش برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان را می‌دانید؟

تحصیل در دانشگاه‌های آلمان یکی از گزینه‌های پر طرفدار برای مهاجرت به آلمان است. پس اول شهر و دانشگاه موردنظرتان را انتخاب کنید و بعد سری به وب سایت دانشگاه بزنید و مدارک لازم را بررسی کنید. من پیش از شما این کار را انجام دادم و لیست مدارکی را که معمولا دانشگاه‌ها می‌خواهند را آماده کرده‌ام.

  • ترجمه‌ی رسمی آخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه‌ی رسمی ریز نمرات مقطع قبلی
  • ترجمه مدارک هویتی دانشجو
  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • رسید پرداخت هزینه‌ی ادمیشن فی دانشگاه
  • نامه‌ی تمکن مالی بانک طی سه ماه اخیر
  • فرم درخواست تکمیل شده‌ی پذیرش تحصیلی دانشگاه

این مدارک بعد از اسکن و آماده شدن باید برای دپارتمان پذیرش دانشگاه ارسال شوند. حواستان باشد مدارک حتماً باید پیش از زمان ددلاین و شروع ثبت نام ارسال شود.

دانشگاه بعد از بررسی مدارک و رزومه‌ی تحصیلی شما یک ایمیل برای شما ارسال می‌کند و شما باید با کپی ایمیل به سفارت آلمان در تهران بروید. سفارت درخواست شما را بررسی می‌کند و یک وقت برایتان تعیین می‌کند. روز جلسه در سفارت مدارک زیر را همراه داشته باشید.

.

  • فرم درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه‌ی ویزا
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • ترجمه‌ی مدارک مالی، هویتی و ملکی
  • مدرک زبان بین‌المللی یا زبان انگلیسی
  • پرینت نامه‌ی پذیرش دانشگاه
  • پرینت نامه‌ی وقت سفارت
  • نامه تمکن مالی بانک طی سه ماه اخیر
  • رزومه‌ی تحصیلی دانشجو
  • رزرو هتل
  • بلیط هواپیما

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

برای پذیرش در برخی دانشگاه‌های آلمان شما حتماً باید در آزمون سراسری دانشگاه‌های ایران پذیرفته شده باشید، درحالی‌که مؤسسات MIE فقط با ارائه مدرک دیپلم نیز اقدام به پذیرش دانشجو می‌نمایند.

این را هم در نظر داشته باشید که داشتن حداقل مهارت زبان آلمانی سطح A2 یا B1 برای ورود به مقطع کارشناسی در تمام دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی آلمان الزامی است.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با دو زبان آلمانی و انگلیسی امکان‌پذیر است. نمره‌ی بالا 5/6 در آزمون آیلتس و مدرک زبان آلمانی B2 جزو شرایط الزامی برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد در تمام رشته‌ها است.

تحصیل در آلمان در مقطع دکترا

برای تحصیل در مقطع دکترا، استاد راهنما باید رزومه‌ی شما را تأیید کند. ویژگی خاص مقطع دکترا در آلمان این است که فرد با پذیرفته شدن به‌عنوان یک فرد شاغل محسوب می‌شود و حقوق دریافت می‌کند. البته عملکرد تحصیلی دانشجو در تعیین میزان حقوق تأثیر زیادی دارد.

کار تحصیل در آلمان

دوره‌های کار تحصیل برای دانشجویانی است که تمایل دارند در کنار تحصیل کار کنند. برای این شرایط باید مدرک دیپلم و حداکثر 24 سال سن داشته باشید. با این شرایط می‌توانید 16 تا 20 ساعت کار مرتبط با رشته داشته باشید و از تمام هزینه‌ها غیر از شهریه معاف می‌شوید.

مهاجرت به آلمان از طریق کار

آلمان به‌عنوان یک کشور صنعتی موفق در جهان آماده‌ی پذیرش متخصصان در حوزه‌های مختلف پزشکی، مهندسی و تخصص IT و سایر تخصص‌ها است. یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به آلمان از طریق کار است. پس اگر در زمینه‌ای تخصص دارید از یکی از روش‌های زیر می‌توانید ویزای کار دریافت کنید.

اخذ ویزای کار آلمان از طریق آوسبیلدونگ یا آموزش حرفه‌ای

یکی از راه‌های مهاجرت به آلمان این است که متقاضی مهاجرت در یکی از حرفه‌های یقه آبی مانند فروشندگی، آرایشگری، نقاشی، تجارت، پرستاری، مکانیک اتومبیل و قصابی دوره‌ی کارآموزی را بگذراند. این دوره که با عنوان آوسیبیلدونگ شناخته می‌شود به معنای کسب یک صلاحیت رسمی آموزشی است.

علاوه بر کسب صلاحیت در دوره‌های آوسبیلدونگ شرایط دیگری نیز برای فرد وجود دارد که شامل موارد زیر است:

  • حداقل مهارت زبان آلمانی متقاضی باید B1 باشد.
  • حداقل 18 سال سن برای متقاضی الزامی است.
  • متقاضی مهاجرت باید حداقل 9 سال تحصیلات مدرسه را گذرانده باشد.

اخذ ویزای کار آلمان از طریق پیشنهاد کار یا Job offer

ارسال دعوت‌نامه از سوی کارفرما برای فرد متقاضی یکی از روش‌های مهاجرت به آلمان است. در قوانین پیشین کشور آلمان، شهروندان آلمانی نسبت به مهاجران اولویت داشتند، یعنی تا زمانی که فردی در کشور وجود داشت که می‌توانست آن شغل را به عهده بگیرد، کارفرما نمی‌توانست درخواستی برای کسی دیگر ارسال کند.

اما مطابق با قوانین، از سال 2021 به بعد شهروندان آلمانی اولویتی ندارند و مهاجران بدون محدودیت می‌توانند از پیشنهاد کار استفاده کنند. البته مدت اعتبار این ویزا دو سال است.

ویزای جستجوی کار آلمان

کسانی که حداقل مدرک لیسانس داشته و سابقه‌ی کار اجرایی مرتبط با رشته‌شان را داشته باشند، می‌توانند از طریق ویزای جستجوی کار وارد کشور آلمان شوند. این افراد 6 ماه فرصت دارند تا شغلی مناسب پیدا کنند. البته اگر می‌خواهید از این طریق ویزا بگیرید باید مهارت زبان انگلیسی یا مهارت زبان آلمانی بالایی داشته باشید.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

بازارهای اقتصادی آلمان شرایط بسیار خوبی دارد و این شرایط سبب می‌شود بسیاری از سرمایه گذاران خارجی تمایل داشته باشند، در این کشور فعالیت اقتصادی داشته باشند. اتفاقاً کشور آلمان نیز از این امر استقبال می‌کند و کسانی که شرکتی را ثبت کنند، می‌توانند با ویزا در این کشور حضور داشته باشند.

ثبت شرکت در آلمان نیاز به سرمایه‌ی زیادی ندارد و فقط کافی‌ست طرح اقتصادی مورد تأیید اتاق بازرگانی آلمان واقع شود. قطعاً طرح‌هایی مورد تأیید اتاق بازرگانی قرار می‌گیرد که سوددهی خوبی داشته باشند و به لحاظ سرمایه و منابع مقرون‌به‌صرفه باشند. پس معیارهای سخت‌گیرانه‌ای از طریق شورای اتاق بازرگانی برای طرح‌های اقتصادی پیشنهادی مهاجران وجود دارد.

اگر سرمایه‌ کافی برای این کار دارید، زودتر اقدام کنید و نگران بازگشت سرمایه نباشید زیرا شرایط اقتصادی در آلمان ثبات دارد.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

اگر با فردی که تابعیت آلمان دارد یا کسی که مقیم دائمی آلمان است ازدواج کنید می‌توانید ویزای ازدواج بگیرید. اما برای مهاجرت از طریق ازدواج باید شرایط زیر را هم داشته باشید.

  • دو نفری که قصد ازدواج دارند باید بالای 18 سال سن داشته باشند.
  • فردی که از ایران قصد مهاجرت دارد، حداقل مهارت زبان آلمانی A1 را داشته باشد.
  • فردی که در آلمان زندگی می‌کند باید تمکن مالی خوبی داشته باشد و بتواند از پس هزینه‌های زندگی در آلمان بربیاید.
  • فرد تبعه‌ی آلمان باید مدارکی دال بر عدم سابقه در نقض قانون ارائه نماید. همچنین این فرد نباید سوءپیشینه داشته باشد.
  • فرد ایرانی باید مدارکی مانند عکس خانوادگی، گواهی تجرد، سند ازدواج، ایمیل و گواهی سوءپیشینه را به سفارت تحویل دهد.
  • بعد از گذشت سه سال از زندگی مشترک به همسر خارجی پاسپورت داده می‌شود.

این نکته را هم باید به خاطر داشت اگرچه این روش ساده است اما سخت‌گیری‌ها و دقت خاص خود را دارد که کسی نتواند از این طریق سوءاستفاده کند.پس با توجه به بررسی‌ای دقیق مسئولان دنبال ازدواج صوری نباشید چون وقت و هزینه‌‌ی خود را هدر می‌دهید.

مهاجرت به آلمان از طریق تولد

یکی از قواعدی که برای مهاجرت وجود دارد، قاعده‌ی خون است. آیا با این قاعده آشنایی دارید؟

مطابق با این قاعده اگر یکی از والدین کودک متولد شده در خاک آلمان، تابعیت آلمان را داشته باشد، کودک می‌تواند تابعیت آلمانی دریافت کند.

البته در شرایطی خاص تابعیت کودک به تابعیت والدین وابسته نیست. این شرایط در موارد زیر اتفاق می‌افتد.

  • اگر والدین کودک متولد شده مشخص نباشند.
  • اگر والدین کودک متولد شده هیچ تابعیتی نداشته باشند.
  • اگر والدین اقامت دائم آلمان را داشته باشند و حداقل 8 سال در آلمان زندگی کرده باشند.

همچنین فرزند متولد شده در خاک آلمان قبل از 21 سالگی برای دریافت تابعیت آلمان با شرایط زیر می‌تواند اقدام کند.

  • کودکی که حداقل 8 سال در آلمان زندگی کرده باشد.
  • کودکی که به مدت 6 سال در یکی از مدارس آلمان تحصیل کرده باشد.
  • کودکی که آموزش فنی و حرفه‌ای را در کشور آلمان به پایان رسانده باشد.

اگر شما یا فرزندتان واجد این شرایط باشد به راحتی می‌توانید ویزای تولد بگیرید.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

یکی از شیوه‌های مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی است. کنوانسیون ژنو قانونی تصویب کرده که شامل کسانی است که در کشور خود به دلایل سیاسی، اعتقادی یا اجتماعی احساس امنیت ندارند. این افراد می‌توانند به پناهندگی کشورهای عضو کنوانسیون دربیایند.

این روزها حجم پناهندگان در سرتاسر جهان زیاد است و قطعاً کشورهای مختلف از جمله آلمان قوانین و محدودیت‌هایی را برای پذیرش پناهندگان تصویب می‌کنند.

البته با توجه به خطرات و آسیب‌هایی که متوجه پناهندگان می‌شود ما این روش را به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم و هیچ موسسه حقوقی هم مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

دولت آلمان برای افرادی که درخواست پناهندگی می‌کنند سرپناه‌هایی تهیه می‌کند و خوراک و پوشاک آن‌ها را تا زمان تأیید شدن درخواست پناهندگی تأمین می‌کند. البته فکر نکنید پناهگاه شرایط خوبی دارد، این سرپناه‌ها به لحاظ بهداشتی اصلاٌ شرایط مطلوبی ندارند و تعداد افرادی که در آن ساکن هستند، زیاد است. پس سعی کنید خودتان را در این دردسر نیندازید و از روش‌های دیگر که قانونی هستند استفاده کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی

کارآفرینانی که قصد داشته باشند کسب ‌وکار جدیدی را در کشور آلمان راه‌اندازی کنند از نظر دولت آلمان یک امتیاز ویژه هستند، به همین جهت از ایده‌های کارآفرینانه در این کشور استقبال می‌شود. این روش برای شما که ایده‌های خوب و خلاقانه دارید بسیار مناسب است.

ولی باید سرمایه‌ای که دولت آلمان تعیین می‌کند و یک طرح دقیق از کارتان در اختیار داشته باشید.

مدت اعتبار ویزای کارآفرینی سه سال است و در صورتی‌که کسب وکار شما خوب پیش برود و با سودآوری همراه شود، می‌توانید تابعیت آلمان و اقامت دائم را دریافت کنید. البته دولت آلمان شرایط و سابقه‌ی شما را هم بررسی می‌کند و حتما باید سابقه‌ی مدیریت کافی و دانش تخصصی داشته باشید.

توان پرداخت هزینه مهاجرت به آلمان را دارید؟

افرادی که قصد مهاجرت به کشوری دیگر دارند، حتماً باید شرایط کشور مورد نظر را بررسی نمایند. برای شما که می‌خواهید به آلمان مهاجرت کنید یکی از پیش‌نیازهای مهاجرت به آلمان بررسی میزان هزینه‌ مهاجرت به آلمان است. پس یک برآورد از هزینه‌های زیر داشته باشید و آن را با بودجه‌ی خود تطبیق بدهید تا تصمیم درستی بگیرید.

  • هزینه‌های خوراکی‌ها: قرص نان، شیر، گوشت، برنج، تخم مرغ، میوه و سبزی
  • هزینه‌های حمل‌ونقل داخل شهری و وسایل نقلیه‌ی عمومی
  • قبض‌های ماهیانه‌ی آب، برق، تلفن
  • اجاره‌ی ماهیانه آپارتمان

البته با توجه به متغیر بودن نرخ دلار و یورو ما نمی‌توانیم برای هر کدام از موارد، قیمت دقیق تعیین کنیم و باید به یک قیمت تقریبی بسنده نماییم.

یک نکته‌ی مهم هم به شما یادآوری کنم که میزان هزینه در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است. مثلاً بایرن و مونیخ از گران‌ترین شهرها هستند و اقامت در آن فرد را متحمل هزینه‌ی بالایی می‌کند.

سؤالات متداول در مورد مهاجرت به آلمان

خیلی از کسانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، سوالات زیر را از ما می‌پرسند، بهتر است شما هم با سوالات آشنا شوید.

آیا در دوران کرونا امکان مهاجرت به آلمان وجود دارد؟
پاندمی کرونا شرایط ویژه‌ای جهانی ایجاد کرده است که در آن افراد نمی‌توانند به شهرها یا کشورهای دیگر سفر کنند. با توجه به بسته بودن سفارت آلمان و قرار گرفتن ایران در لیست کشورهای پر خطر دولت آلمان، فعلاً درخواستی برای مهاجرت پذیرفته نمی‌شود.
آیا امکان ترک تحصیل و کار کردن در آلمان فراهم است؟
فردی که با ویزای تحصیلی در یکی از دانشگاه‌های آلمان پذیرفته شده باشد، در صورت انصراف باید به کشور خود باز گردد. اگر قصد ماندن داشته باشد باید شغل مناسب پیدا کند و ویزای خود را ویزای کاری تغییر دهد.
آیا امکان تغییر رشته در دانشگاه‌های آلمان وجود دارد؟
در مقطع کارشناسی فرد تنها زمانی می‌تواند تغییر رشته بدهد که مجدداً در آزمون شرکت کند. همچنین در مقطع کارشناسی ارشد امکان تغییر رشته وجود ندارد.
آیا یادگیری زبان آلمانی مشکل است؟
بله زبان آلمانی دستور زبان بسیار مشکل و کاملا متفاوت از انگلیسی دارد. همچنین نوشتن زبان آلمانی ریتمی متفاوت از صحبت کردن دارد.

مشاوره برای مهاجرت به آلمان

ما یک پلتفرم آنلاین به نام اپلای مورنینگ تهیه کرده‌ایم. اپلای مورنینگ دارای ویژگی منحصر به فردی است. با مراجعه به آن می‌توانید از خدمات مشاوره برای مهاجرت به آلمان استفاده کنید یا اگر دانش کافی دارید به متقاضیان مشاوره بدهید.

 

اینستاگرام اپلای مورنینگ تلگرام اپلای مورنینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *